Verkocht
Oppervlakte
641m²
EPC
576 kWh/m2
Aantal slaapkamers
3

COMPROMIS IN OPMAAK

Ruime verzorgde woning nabij het centrum : 3 slaapkamers, tuin ,..

Gelegen op een invalsweg naar het centrum vindt u deze zeer ruime verzorgde woning met schitterend terras en rustgevende tuin !
Via de inkom (die ook als garage kan gebruikt worden) met apart toilet komt u in de zeer lichtrijke grote leefruimte met open volledig ingerichte leefkeuken annex koele berging. Vanuit de leefruimte heeft u volledig zicht op het grote terras en mooie zuidgericht tuin waar het aangenaam vertoeven is ! De grote vernieuwde glaspartijen / schuiframen die toegang geven naar het terras en de tuin zijn voorzien van automatische screens en driedubbel zonwerende beglazing. Achteraan in de tuin is er een mooi groot (vergund) tuinhuis (kippenhok, …). Deze tuin is tevens toegankelijk via een aparte gang waar ook alle technische apparatuur staat (brander, wasmachine, …).
Een stevige trap leidt u naar de eerste verdieping met een zeer grote badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Op deze verdieping is er tevens een ruime slaapkamer, apart toilet en bergruimte.
De 2e verdieping biedt onderdak aan nog 2 extra slaapkamers en zolderruimte.

Bent u op zoek naar een grote centraal gelegen woning met mooie tuin met voldoende privacy, dan is deze woning echt uw bezoek waard

Scholen, openbaar vervoer, winkels, … Alles is op wandelafstand

> Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: in aanvraag
> Dagvaarding / herstelvordering uitgebracht: neen
> Voorkooprecht: neen
> Verkavelingsvergunning van toepassing: in aanvraag
> Stedenbouwkundige bestemming: in aanvraag