Te koop
Oppervlakte
220 m²
EPC
A-label
Aantal slaapkamers
4

Dit groot duplex appartement, gelegen in het dorp van Wachtebeke, was het vroegere klooster en werd in de jaren 2013 – 2015 volledig gerenoveerd en gerestaureerd tot Residentie Kloosterhof.

Wanneer u de inkomhal binnenkomt, leidt de authentieke traphal u naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst van het appartement zal u onmiddellijk betoverd worden door de grote lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken (vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, ijskast, diepvriezer, …) Aansluitend aan de keuken is er een berging/wasruimte die tevens als technische ruimte dient (ventilatiesysteem, thuisbatterij, …).
Verder heeft u op de eerste verdieping een apart toilet met lavabo, een smaakvol vernieuwde badkamer met 1 lavabo, inloopdouche met regenkop en ligbad, 1 ruime slaapkamer en een bureauruimte (die tevens als slaapkamer kan dienen) met toegang tot de zolderverdieping via een open houten trap.
Op de zolderverdieping (verdieping 2) zijn er nog 2 slaapkamers (mogelijkheid tot meerdere kamers) waarvan 1 met dressing. De polyvalente ruimte biedt tal van mogelijkheden : fitnessruimte, ….
De gezellige gemeenschappelijke tuin is perfect om te genieten van de rust, een babbeltje te slaan met de buren, …

Troeven :
* dubbele beglazing met screens
* nieuwe binnendeuren
* zonnepanelen met thuisbatterij
* electriciteit conform
* aankoop onder registratierechten
* private staanplaats + gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging
* centrale ligging : scholen, winkels, ..

> Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
> Dagvaarding / herstelvordering uitgebracht: neen
> Voorkooprecht: neen
> Verkavelingsvergunning van toepassing: neen
> Stedenbouwkundige bestemming: woongebieden