Verkocht
Oppervlakte
731 m²
EPC
A-LABEL
Aantal slaapkamers
4

De kijkdagen om 18 en 21/09 zijn volledig volzet !

A place with a view ! Daar gingen Lieve & Jasper voor … Een plaats met een ziel ! Maar wanneer er ergens een nieuwe “place with a view” opengaat, moeten er soms keuzes gemaakt worden. Met pijn in hun hart verkopen ze deze prachtige woning : tijdloos, strakke vormgeving, alle nodige luxe, een schitterend uitzicht, temidden de rust, … Laat u verrassen en geniet van het weidse uitzicht, de bloemenpracht,… vanop het terras in de kleurrijke tuin aangelegd door tuinarchitect i3.
Wordt u de nieuwe bewoner van hun thuis vol licht, lucht en temidden van een oase van rust ? Zoekt u een combinatie van werken en wonen ? Wij hebben het hier allemaal voor u : in 2021 werd er een multifunctionele ruimte aangebouwd met aparte ingang en interne verbinding met het leefgedeelte.
Deze door MAN-architecten recent gerenoveerde villa heeft een ideale verbinding met de E34 (Anwerpen – Knokke), R4 (Gent), …

De 16 zonnepanelen, dubbele beglazing, goede isolatie, … zorgen voor een schitterende energiescore : A- label ! Een elektrische wagen ? Geen probleem ! De buitenparking is voorzien van een laadpaal.

Via de bloementuin komt u in de inkomhal met toegang tot zowel de studio / werkruimte als tot de leefruimte (polybeton / airco) met open ingerichte keuken en adembenemend uitzicht ! De bureelruimte / kleine studio heeft tevens een eigen ingang en kan perfect dienen als slaapkamer.
De in 2018 gebouwde 1e verdieping heeft een prachtige badkamer en 3 slaapkamers (1 masterbedroom met aparte douche), inbouwkasten, ….

> Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
> Dagvaarding / herstelvordering uitgebracht: neen
> Voorkooprecht: neen
> Verkavelingsvergunning van toepassing: neen
> Stedenbouwkundige bestemming: woongebied met landelijk karakter