Te koop
Oppervlakte
462 m²
EPC
F-label
Aantal slaapkamers
4

Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers in rustige wijk.

Ontdek deze prachtig verzorgde en ruime gezinswoning in een rustige wijk, met een uitstekende ligging nabij de E34, R4, winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze instapklare woning biedt een ideale mix van rust en bereikbaarheid.

Bij binnenkomst via de inkomhal, die een apart toilet bevat, komt u in de lichtrijke woonkamer. Deze staat in directe verbinding met een gezellige veranda, uitgerust met schuiframen, die een prachtig uitzicht biedt op de omheinde, zuidgerichte tuin. Op de begane grond vindt u ook een leefkeuken en een ruime inpandige garage met wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer met douche. Het terrein aan de voorzijde van de woning biedt parkeerruimte voor drie voertuigen.

Geniet van de buitenruimte met een zuidgericht terras, voorzien van een zonneluifel, en een veranda. Bovendien beschikt de tuin over een tuinhuis met een overdekt terras. Het dak van de woning werd in 2015 volledig vernieuwd en geïsoleerd.
Pluspunten :
* dubbele beglazing
* zonnepanelen
* rustige kindvriendelijke wijk
* vlotte bereikbaarheid
Deze woning biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een uitstekende levenskwaliteit in een aantrekkelijke omgeving.

> Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
> Dagvaarding / herstelvordering uitgebracht: neen
> Voorkooprecht: neen
> Verkavelingsvergunning van toepassing: neen
> Stedenbouwkundige bestemming: woongebieden