Verkocht
Oppervlakte
600m²
EPC
B-label
Aantal slaapkamers
4

Recent gerenoveerde half-open bebouwing met 4 slaapkamers

In een kindvriendelijke en rustige wijk bevindt zich deze uiterst gezellige volledig gerenoveerde half-open bebouwing. Via de inkomhal komt u in de zeer grote lichtrijke leefruimte met prachtige veranda/orangerie en open volledig ingerichte leefkeuken (Falcon kookvuur, microgolfoven, vaatwasser, diepvriezer, …) met annex berging. Vanuit de leefruimte heeft u volledig uitzicht op het terras en de tuin. De volledige living geniet van de gezellige warmte van een pelletkachel.
Verder is er op het gelijkvloers een grote slaapkamer met lavabo en douche, een apart gastentoilet en een inpandige garage met elektrische poort.
Op de eerste verdieping zijn er naast een prachtige badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet nog 2 zeer grote slaapkamers (1 met dressing) en 1 kleinere slaapkamer en een bureelruimte. De zolderverdieping is toegankelijk via een zolderluik met trektrap.
Naast de woning is er een grote carport voor 2 voertuigen, fietsen, … Ook voor de garage en op de oprit kunnen meerdere voertuigen gestald worden.
De tuin is volledig omheind en biedt volledige privacy.
Troeven :
* 14 zonnepanelen
* gunstige EPC
* muren geïsoleerd
* dubbele beglazing
* goede verbinding naar Gent, Antwerpen, …
* dichtbij winkels, openbaar vervoer, …
Kortom : deze woning is een verborgen pareltje

> Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt: ja
> Dagvaarding / herstelvordering uitgebracht: neen
> Voorkooprecht: neen
> Verkavelingsvergunning van toepassing: neen
> Stedenbouwkundige bestemming: woongebied